Школа за Собствен


Bulgarian Banner Exchange

Регионално отделение в България

Бизнес

"В каквото ти вярваш, ще го постигнеш".

Норман Пил "

15 Май, 2002

за контакти: abashev@bitex.com

Каталог

  Главна страница

  Нова работа

  WEB-дизайн

  Внимание Измама!

  Универсален магазин

  Полезни закони

  Данъци

  Полезни сайтове 

  Книжарница

  ДЗИ

  Надомна работа

  Идеи за бизнеса

  Guest book

 

 

 

Стоки/източници/материали на едро.

Ще купя, Ще продавам

 

 

 

 

 

 

 

 

Списък на открити от нас и често предлагани оферти за надомна работа в България

(опитани, проверени от нас или хора съобщили за тях):

1.Изготвяне на прости радио схеми за американска фирма: Вие изпращате 50, 80, 100$ (зависи от фирма организатор) за да получете комплект от детайли за сглобяване на схема заедно с подробна инструкция за неспециалист.. За тази работа обещават 200-1000 $ печалба на месец.

Коментар: реално получавате детайли струващи в България не повече от 1-2 лева, сама схема не може да стане за нищо по мнение на специалисти в електронен бранш. Тези схеми отдавна се правят автомати, а за обещани пари можете да купувате готови електронни уреди ( за пример: радиоприемник китайско производство струва на едро 1-5 лева в зависимост от сложност и надеждност). Вижте също писмо.

2.Проверка на компакт дискове: за проверка на ваш компютър на един диск предлагат по 2 лева. На 1 час можете да проверете до 6 диска: =12 лв/час х 10 часа на ден х 20 дни/месец =2400 лв/ на месец!!!!
Коментар: никой такава проверка не се прави: в зависимост от размера на тиража взимат на производство 5-10 броя дискове и ако поне един ще даде грешка, се бракува цял тираж. Себестойност на изготвяне на един диск с музика или програми 10-50 стотинки в зависимост от тиража. Вижте колко струва българско списание PCMania с диск и без него! Западни производители сега създават CD - и DVD-дискове за еднократно използване за борба с пиратство. Вие купувате диск, използвате един път, след първо използване (лазерно облъчване съдържание на диска самоунищожава). Кой ще плати 2 лева за проверка на диска?

3.Изработка на рекламни шапки: Фирма "MATEX"(може да бъде указано и друго име) набира сътрудници от цялата страна за работа от дома по изработка на различни изделия от плат, хартия, картон. В даден момент предлагаме изработка на рекламни шапки. Какво се изисква от Вас сега да започнете работа? Първо трябва да се регистрирате в фирмата. След регистрация в фирмата получавате договор и подробни условия за работа. Ваше задължение е да спазвате всички условия за работа, качествена изработка на изделия и своевременна кореспонденция с администрацията на работодателя. Фирмата изпраща работен комплект и приема готовите изделия по пощата. Заплащането се извършва с пощенски запис на посочения от Вас адрес.
Коментар: Стойност на една шапка на едро не надхвърля 50 стотинки, ако решите да хванете с този бизнес.

4. Абажури от картон: Лесно усвоима и доходна надомна работа. Изработване на абажури от картон не изисква специална квалификация. За Ваше улеснение фирмата предлага ясни и подробни инструкции за тяхната направа. За Ваше улеснение фирмата предлага ясни и подробни инструкции за тяхната направа.Средното времетраене за изработка на един абажур около 10-15 минути, но е в зависимост и от вашата сръчност. За всеки изработен абажур заплащането е 1.50 лв.

5. Хартиени шаблони с плат ( в други оферти изготвяне на апликации): Работата се състои в облепването на предварително щанцовани хартиени шаблони с плат. Платът е също предварително скроен. Работи се с безвредно водоразтворимо лепило. Детайлите не са големи и са удобни за транспортиране по пощата. Всичко това е описано подробно в писмената технология. Цената на един детайл е 1 лев и практически Вие може да заработвате около 30-40 лева дневно.
Коментар: Проверка показала, че тези шаблони не могат да бъдат използвани за нищо, и тази оферта чиста измама.

6.Надомно лакиране на значки: Не се изисква специална квалификация. Работния материал се предлага с подробни инструкции и се предлага мостри в вид на готова продукция. Снабдява се с материали за работа по пощата с колети. След лакирането се извършва проверка на качество. Изплащането става с пощенски запис на посочения от Вас адрес.
Коментар: по предлагана технология практически не възможно да направете поръчан от фирма значок – следователно на вас винаги могат да откажат плащане, ако тази фирма не изчезне на време. Това лакиране във фирми за рекламни продукти отдавна правят автомати и стойност на 1 знечок варира от 1 до 20 стотинки в зависимост от големина на поръчка.

7.Високодоходна работа : Високодоходна работа за шивачки. Лесно и бързо ръководство за работа. Ясни етапи. В колета с работния материал се изпраща каталог на мостри и готова продукция за работа стъпка-постъпка. Печалбата над 900 лева месечно.
Коментар: Защо тези хора не правят тази печеливша работа сами, а предпочитат да печелят по 5, 10-20 лв/ за информационна пратка?

8. Автоалармен стикер по 4.95 $ за всеки: Почти 138 900 000 собственици на автомобили се нуждаят от помощ - Автоалармен стикер против кражба. Времето, огромното търсене и пазар ни принудиха да открием тази възможност за надомна работа. Ние Ви осигуряваме материалите за изработка на стикерите, както и инструкция за тяхното използване и монтаж. Започвате със 102 стикера. Ако направите 10 стикера за 1 час, Вие печелите 49.50 $. Нашите най-добри сътрудници правят по 20 и повече стикера: 20 х 4.95 = 99 $ на час.
Коментар: обикновено тези лепенки на едро продават по 100-500 броя в опаковка и струват само няколко лева ( са правят в печатници на самозалепващо фолио).

9. Изработване на бебешки лигавничета: Член на Търговската палата Лагуна Бийч, членува в Американската гилдия на професионалните занаятчии Изработване на бебешки лигавничета. Нуждаят се от хора, с основни шивашки умения бродерия и прав бод на шевната Ви машина. Това отнема около 30 - 40 минути за изработване на всяка лигавниче. Изкупуват се до 5 комплекта бебешки лигавничета седмично. Вие ще получавате по 105.00 $ за един комплект /15 броя лигавничета/ или до 525.00 $ седмично /5к./ Ние ще Ви изпратим чек в 7 дневен срок от получаването на лигавничетата. Джина Строу , . .Собственик на SweetPeas
Коментар: За 100$ на едро можете да купите до 400 и повече лигавничета в зависимост от производителя.

10. Изготвяне на сребърно кръстче: Всяко съребрено кръстче с гранатно камъче по 9.95 $. Моделът е уникален - той може да бъде изработен само ръчно. Фирмата Ви доставя среброто и камъчетата. Вие получавате също така опаковки (други фирми предлагат оферта за изготвяне на тези кутийки) , в които да поставите готовите кръстчета. Можете да започнете още в деня, в който получите нашия комплект за работа. Ако следвате всяка стъпка от нашата инструкция, Вие можете да изработите 10 кръстчета за около 2 часа и да спечелите 99.50 $ .
Коментар: Отидете в някакъв ювелирен магазин и вижте сами, колко струва сребърно кръстче: ще разберете сами без коментар.

11. Компания за производство на пухкави играчки: Правейки малките пухкави мечета, можете да печелите между 9.50 $ на час до стотици долара седмично. Лесно и забавно - всеки може да го прави. Компанията плаща 9.50 $ за дузина, а можете да правите до 24.00 $ за час! Мечетата се правят от бежово, бяло и тип "панда" и се украсяват със сатенена панделка. Спешно се нуждаем от сътрудници !

ИЛИ

LAURA MAE CREATIONS- Ръчно ушиване на малки мечета. Заплащането е 5.50 $ на мече. CREATIVE CREATION -Ушиване на клоуни - марионетки, на битова шевна машина. VALERIE’S HATTERY-Сглобяване на различни красиви карнавални шапчици, лесни за направа. CUDDLY COWS-Направа магнити за хладилници. От тънък филцов плат по шаблон. DESIGNER PRODUCTS- Ушиване на банкова чантичка тип "Дизайнер". 84 $ за 39 броя. MINIWORK-Шиене на платнени цветя. До 370 $ седмично. HOMESPUN-Шиене на възглавнички . до 600 $ седмично. N. ROLAND-Ръчно рисуване на предмети - заплаща се 12 $ на дузина. HEAVENLY OCCASIONS PURCHASERS-Шиене на празнични украси - 5 типа. Заплащането е 5 $ на брой. SMALL APPLIANCE COVERS-Бродиране на малки апликации - 180 $ за комплект . STUFF-4-KIDS-Обшиване на бебешки пелени, лигавници и нагръдници. J&C FLORES-Изработка на специални колани. HILLCRAFT-Изработка на изкуствени цветя - над 300 $ седмично

12. Известна фирма производител на печатна реклама календари много листни, бележници, опаковки, луксозни подаръци, сувенири, медийна и външна реклама разширява дейността си и търси независими представители от цялата страна. Сключва се договор и се изпраща каталог, мостри, инструкция за работа.

 13. Как да изкараме пари, без да инвестираме ?: Посредничество! Намерете хора, които да се нуждаят от предложените от нашата фирма стоки или услуги и ги свържете с нас. Това може да стане чрез разговор с тях или чрез рекламиране на страниците на Ваш собствен сайт. При осъществяване на сделка, Можете да печелите от 10% до 40% от стойността на извършваните покупки.
Коментар: действително добро предложение, НО защо няма име на фирмата?

14. Тук ще намерите каталог на фирми, предлагащи бизнес по Интернет: Тази страница изцяло посветена за работа в Интернет. Сега вече има много предложения в България за работа с компании, които плащат за сърфинг, четене на Ел. поща, click по банери, създаване на реферали, реклама и т.н. И наистина, това е реален начин да спечелиш от 100 долара и нагоре на месец.
Какво предлагаме за да почнете реална печеливша работа ?
Коментар: такива предложения ще получавате стотици на ден от Интернет безплатно, достатъчно само да направете регистрация в една из известни пощенски системи, като Hotmail и да разрешите достъп до информация за Вас при регистрация там (Ако не разрешите, те ще намерят Ви чрез простият набор на различни съчетавания на букви и цифри). Наше мнение за тази работа ще видите също в раздели измама, супер магазин и други на сайта ми.

15. Изготвяне на кутийки за ювелирни изделия.
Коментар: Виж материали от български СМИ за измами.

Това е само начало от често срещани измами с надомна работа. Този списък ще бъде попълнен на следваща седмица. Заповядайте пак.

16. Ключодържатели“Key Chains” -$110 на комплект от 60. Правете до 3 колплекта на седмица. Това се прави от двупластова 100% найлонова гъвкава тъкан.

17. Празнични камбанки “Gussie's Inc.” предлага по $120 за комплект от 20 коледни камбанки. Пощенските разходи се възстановяват. Заплащат се до 3 комплекта или $360 за седмица! Чека ще Ви бъде изпратен след няколко дни.

18. Маркери за книги. “EZ Mark” - "Материалите за да призведете нашите маркери за книги ще намерите във всеки магазин. Лесно ще ги направите като следвате инструкциите и схемите. Правете до 352$ на седмица (3 коммплекта по 35 бр.)! След третия комплект инвестицията Ви се възвръща.

19. Рогозки за маса, държатели за кърпи и др. Windrift - "Различни възможности за надомно производство: Декоративни държатели за кърпи направени чрез бродерия, копринен плат и панделка (100$ за комплект от 20), Рогозки за маса (100$ за комплект от 20) направени чрез ушиване на обикновен плат, вата и малко "американ".

20. Декоративни игленици с дантела, панделка и маниста.“Angel Pin” - "Заплащаме материялите и доставката. Работа целогодишно."

21. Миниатюрни кутиики за бижута“Cotind” - Срещу $50 депозит получавате всички материали, инструкции и мостра на това което ще произвеждате.

22. Ушиване на калъфи за очила"Бихте могли да ги правите на шевна машина с прав шев. Имаме нужда от производители !"

23. Направа на мънистени обеци и гердани"Заплащаме 6$ за чифт обеци и $10 за гердан."

24. Детски панделки и поздравителни картички . $190 за всеки комплект от 60 елегантни детски панделки. $2 за поздравителна картичка в комплект по 50, максимум $200 на седмица.

25. Направа на очарователни панделки за коса. "Desert Design" -Чека за произведените панделки се изпраща до 48 часа след получаването им. Можете да се консултирате и по телефона.

26. Кожени панделки за коса. Tongue Bows -Можете да печелите до 150$ за седмица. Не се използва шев.

27. Шноли за коса "Dream Weaves". Creativ Craft - "Печелите до $360 за седмица, като изработвате избрания от нас дизайн на шнола.

28. Направа на пухкави слончета. Edie's Elephants -Слончетата се правят с пискюл и плюшен шнур чрез изрязване и лепене. Можете да печелите над 9$ на час.

29. Магнити за хладилници. Cudly Cow - От тънък филцов плат се изрязват по шаблон модели и на гърба се залепя магнит. Можете да заработвате до 150$ седмично.

30. Направа на играчки. Kids Forever - Можете да заработите до 351$ на седмица. Материалите са достъпни.

31. Мънистени обеци и гердани. Homespun - не е необходим опит. Следвате инструкциите.

32. Мънистени обеци и гердани. Artisan – една от най-големите компании, заплаща от 7 до 20 $ за брой (чифт). Не е необходим опит и няма ограничения и срокове.

33. Гривни за вярващи. Knots – можете да спечелите до 300 $ на седмица. Ако сплитате ширита съгласно инструкциите, лесно ще изработите гривните за вярващи. Вие можете да закупите материялите от всеки подходящ магазин и ние ще Ви ги заплатим. $100 за комплект от 33 гривни плюс $13.00 за материали и до $5 за доставка.

34. Ръчно плетени накити. Unique Creations - Уникални възможности за надомна работа.

35. Дъвена стойка за бележки или детски панделки. Kraftco – “Изпращаме чека Ви до 48 часа, ще възстановим и пощенските разходи.

36. Изработка и оцветяване на дървени табели – “орел”. Wood Products –“Печелите по 3.50$ за завършен “орел”. Ще приемаме до 72 за седмица.

37. Направа на “Земеделска колибка” и.... Windrift - “Вие заработвате $100 за 20 “колибки”. Също можете да правите декоративни държатели за кърпи (с шиене - $102 за 20), или рогозки за маса (с шиене - $102 за 20).

38. Направа на дървени играчки. Wood Works -Правите $102 (включително пощенски разходи) за комплект от 24 играчки. Телефона е винаги на разположение, ако Ви е нужна помощ.

39. Шиене на бебешки шапки . Abundant - Правете до 5 комплекта по 30 бр. за седмица. Ще заработите по $95.40 (вкл. пощенски разходи) за комплект.

40. Ушиване на мечета . American Exchange - Няма ограничения на изработеното количество. Ще Ви изпратим всички материали и ще изкупим обратно качествената завършена продукция.

41. Ушиване на цветя . MINWORK - Шиене на платнени цветя. Можете да заработите до $370 седмично.

42. Ушиване на празнична украса. Heavenly Purchasers – Шиене на празнични украси – 5 типа. Заплащането е $5 на брой.

43. Ушиване на бебешки лигавници. Sweet Peas – ушиване на бебешки лигавници с малка бродерия. Заплащане 86.25$ за 15 броя + $18.75 за материали.

44. Ушиване на бебешки лигавници. STUFF-for-KIDS - Ушиване на бебешки принадлежнсти – пелени, лигавници и др. Можете да заработвате до 400$ на седмица без дистрибуторска дейност.

Това е само начало от често срещани измами с надомна работа. Този списък ще бъде попълнен на следваща седмица. Заповядайте пак.

Сега се появили и фирми които предлагат такава надомна работа. Вие сключвате “договор” ( юридически нямащ сила), плащате 20-50 лв, като гаранция за получени материали, но след свършване на работа Вие установявате, че тази фирма изчезнала, а документи, които вие имате не могат да помогнат Ви. Стойност на получаеми материали обикновено не повече от 0,5-1 лев, а Вие платили за тях 20-50 лв. Чиста печалба на фирмата до 10 000%.

Ако все пак някой спечелил от една от приведени оферти пишете ми. Интересно мнение и на тези хора които загубили. Ние не могли да опитаме всички предложения – това трябва много пари и време!

 

 

 

На заглавна страница/Нова работа/ WEB-дизайн/ Внимание/ Измама!/ Универсален магазин/ Полезни закони/ Данъци/ Идеи/ Полезни сайтове / Книжарница/ Представители на ШСБ/ ДЗИ/ Guest book


Click here to visit our sponsor


Реклами, спонсори и друга

полезна  информация

за бизнеса

Най-добър Интернет

books.bg

 

 

 

 abashev@bitex.com