О Болгарии по-русски

ЦЕПТЕР-ИНТЕРНЕШИНЕЛ    ПРОДУКТИ     ПРОМОЦИЯ      РАБОТА

Продукти:

Домакински
съдове

Прибори 
за харанене

Козметика

Електроуреди
за дома Ви:
MixSy
VacSy
CleanSy

Уреди за
здравето Ви:

Bioptron
Eлектро-
козметика


Хрaнителни
добавки

Бельо и 
ксесуари 
за маса

Ювелирни 
изделия

Порцелан

Сервизи

Уникати

Питайте

 

 

СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ

Революционни ZEPTER съдове за готвене предназначени за здравословно готвене на храна без сол, вода или мас, по такъв начин на готвене хранителен продукт съхранява негови естественни аромати, цвят, витамини, и микроелементи. Купувайки съдове за готвене клиенти получават не усъвершенствени тенджери, а системи за здраве, облегчаващи всяко домакинство. Те са икономят время за готвене, храна, ток, газта, а също така напълно заменят и такива скъпи уреди като фурна, микровълнова фурна, фритюрник, тенджери под налягане и други.

Zepter комплекти за готвене

Безупречни от благородна неръждаема хром-никелова 18/10 стомана изделия на ZEPTER сделани под строг контрол на качество позволил на ZEPTER да предложа на клиенти доживотна гарантия на системи за готвене.

Предлага се:
Стандартен комплект
Този комплект е създаден за един човек или семейство от двама.

Универсален комплект
Комплектът е създаден за семейство от два или три човека.

GRANDE -Голям комплект
Комплект е създаден за семейство от четири или повече човек.

В допълнение к повишаване на здраве, което дават тези системи за готвене за сметка на аку-термично компактно дъно произведено от разнообразни металически сплави, каквото позволява да икономисвате повече от 70 % на енергия (ток или газ)!
Уникален дизайн на Zepter съдове позволява на тази кухонна посуда да бъде използване на само за готвене, а също така и за сервиране право на маса.
Всяка система оборудвана с термоиндикатор ('thermo-контрол'), който включен в дръжка на капака, и показва точна температура, за да гарантира правилна теплова обработка на храна във время на готвене.

 

 

 


 

Юрий Абашев: abashev@bitex.com , тел.: 0897919269.
или Весела Райковска: v_raykovska@abv.bg, тел:0888402358

Препечатването на информация от сайта е разрешена  само при указване на източника:"Вашият Бизнес помощник" и адрес: http://bizines.dir.bg
Всички права принадлежат на Юрий Абашев ©2000- 2005 abashev@bitex.com